21 maja, 2024

Świat Biotworzyw

Informacje o Polsce. Wybierz tematy, o których chcesz dowiedzieć się więcej

Najnowsze oświadczenie Panda Global informuje, że dr Alan nie jest już dyrektorem generalnym, a Panda Cup został przełożony ze względów bezpieczeństwa

Wysłane przez „EventHubs” • 0 minut temu • Komentarze: 12

Modernizacja: Alan Bunney wydał teraz swoje pierwsze publiczne oświadczenie od czasu oskarżeń o Smash World Tour, które można znaleźć w poniższej historii.

Panda Global spotkała się ostatnio z wieloma kontrowersjami z powodu rzekomych działań jej dyrektora generalnego, dr Alaina Bonneya, któremu podobno grożono zamknięciem turniejów i ich organizatorów w ciągu ostatniego roku z wieloma twierdzeniami. dystans Pierwsza wypowiedź Pandy nie została dobrze przyjęta Przez społeczność Super Smash Bros. , Ponad 80% sekcji gier walki jest sponsorowana Wygląda na to, że od tego czasu zrezygnował.

Dzisiaj rano Panda Global wydała nowe oświadczenie, w którym wskazuje, że dr Alan Beni jest dyrektorem generalnym Panda Global. Ponadto ogłosili, że finał Panda Cup 2022 zostanie przełożony ze względów bezpieczeństwa.

Pierwotnie finał Panda Cup miał odbyć się od 15 grudnia 2022 do 17 grudnia 2022. Arena Panda Cup była oficjalnie sponsorowana przez Nintendo i jako pierwsza uzyskała licencję na konkurencyjną trasę koncertową.

Panda Global została oficjalnie uruchomiona z dr Alanem Bunneyem jako współzałożycielem i dyrektorem generalnym w 2015 roku. Na razie nie wiadomo, w jakim stopniu zaangażowano Panda Global.

W poprzednich wypowiedziach pracowników Smash World Tour było o tym mowa Nintendo odwołało Smash World Tour 2022 i Smash World Tour 2023. Jednak Nintendo wydało dwa oświadczenia, które zaprzeczały temu, co powiedział zespół Smash World Tour, mówiąc, że nie tylko wydali licencje na turnieje 2022 i 2023, i twierdzili, że decyzja o anulowaniu była taka, jaka była i nadal jest. Zespół Smash World Tour.

READ  Pokémon Go w końcu dodaje Kecleon na Chespin Community Day

Najwyraźniej w odpowiedzi na te wydarzenia Ludwig niedawno ogłosił „The Scuffed World Tour”, który odbędzie się 18 grudnia 2022 r. To prawdopodobnie nie przypadek, że wyznaczono ostateczną datę Panda Cup 2022.

Alan Bonney wygłosił swój pierwszy publiczny komentarz od czasu opublikowania listu otwartego Smash World Tour 29 listopada, w którym twierdzi, że ma dowody na to, że organizatorzy SWT kłamali i że kierownictwo Beyond Top „zagraża społeczności”.

„Zrezygnowałem z funkcji dyrektora generalnego Pandy, aby chronić bezpieczeństwo i dobro zespołu” – napisał Bony na Twitterze. Nadchodzi moje oświadczenie (z dowodami).

Organizatorzy Smash World Tour oskarżyli Bonnie o niewłaściwe zachowanie i zachowanie przypominające mafię podczas próby rekrutacji mistrzostw do Panda Cup, co zostało potwierdzone przez kilku uczestników wydarzenia, w tym Beyond the Summit.

Panda przyznała się do złych interakcji dr Alana z BTS i powiedziała w swoim pierwszym oświadczeniu, że następnie utworzono oddzielny zespół do obsługi relacji z wydarzeniami.

Większość społeczności nie zareagowała dobrze na pierwsze oświadczenie Pandy, które pojawiło się 3 dni po liście otwartym Smash World Tour i wydawało się, że bagatelizuje ich udział w jakimkolwiek dramacie Smash Bros. które/rozwijały się.

Rozszerzyło się to na personel Pandy z 8 potwierdzonymi członkami sponsorowanego zespołu e-sportowych gier walki, którzy publicznie ogłosili swoje rezygnacje z firmy, podczas gdy większość innych usunęła niektóre lub wszystkie wzmianki o zespole na swoich portalach społecznościowych – a także więcej na temat produkcji i części PGStats firmy.

READ  Reżyser WayForward twierdzi, że Nintendo zmieniło jego sposób patrzenia na branżę gier wideo

Zarzuty zagroziły również finałowi Panda Cup, a 19 zaproszonych zawodników ujawniło zamiar wycofania się z turnieju.

Na mniej niż dwa tygodnie do końca przełożenie finałów Panda Cup może być jedynym sposobem na zapewnienie kontynuacji imprezy, ale na razie nie wiadomo, kiedy to się w końcu stanie.

Przez lata Panda stała się jedną z największych drużyn e-sportowych w Smash i FGC, robiąc postępy w tworzeniu ich treści i oczywiście tworzeniu własnych wydarzeń.

To, co przyniesie przyszłość dla Panda Global i reszty społeczności Smash, a także pełna relacja z Nintendo, wciąż jest w toku, a oświadczenie dr Alana wskazuje, że ta podróż jest daleka od zakończenia.

Możesz przeczytać pełne oświadczenie Pandy poniżej.

Panda usłyszała obawy społeczności Smash i podejmuje natychmiastowe działania. Alan nie jest już dyrektorem generalnym ze skutkiem natychmiastowym.

W międzyczasie pracownicy Pandy współpracują z zewnętrznymi konsultantami w celu utworzenia Tymczasowego Komitetu Zarządzającego (IMC), który będzie pełnił funkcję Chief Mobility Officer w tym krytycznym momencie. Tożsamości IMC nie zostaną w tej chwili upublicznione z powodu nękania i obaw związanych z bezpieczeństwem.

Bezpośrednimi priorytetami dla IMC są:

• Współpracować z każdym członkiem zespołu, który chce zrezygnować, w tym zostać zwolnionym z wszelkich zobowiązań umownych.

• Wspieranie tych, którzy czują się wysiedleni podczas tych wydarzeń, w znalezieniu domu – w Pandzie lub innej organizacji.

Panda zobowiązuje się okazywać oddanie społeczności i wszystkim, którzy podzielają naszą pasję. Panda dokłada wszelkich starań, aby wyprowadzić konkurencyjną społeczność Smash poza jej obecne status quo, zaczynając od wewnętrznej restrukturyzacji i ponownego uznania naszych wartości jako członków tej społeczności.

Wzywamy społeczność do traktowania osób dotkniętych tymi wydarzeniami ze współczuciem i zrozumieniem oraz do wzywania i zgłaszania wszelkich prób oszustwa lub nękania.

READ  Członkowie Costco mogą teraz kupić pakiet PlayStation 5 (Aktualizacja: Wyprzedane)

Ponadto, w trosce o bezpieczeństwo naszych pracowników i kontrahentów, Finał Panda Cup został przełożony. W nadchodzących tygodniach IMC będzie wypłacać zwroty wszystkim rejestrującym.

Wkład w tę historię wnieśli Dakota „DarkHorse” Hills i Justin „AdaptiveTrigger” Gordon.